Så lät året – enligt Peter

Hur sammanfattar man ett år? Vad hände 2010? Ett sätt att återskapa händelser, minnen och känslor är så klart genom att försöka sätta samman en låtlista. Så, hur lät 2010? Jag har de senaste dagarna våndats, svettats och försökt minnas artisterna, grupperna och låtarna som gjorde mitt år.

Låtlistan är långt ifrån komplett, alla årets låtar finns inte på Spotify, man måste begränsa antalet lite (inte minst antalet låtar fram samma artist/grupp) och jag har antagligen glömt ett helt gäng låtar. Men låtlistan är 75 låtar från i år som på ett eller annat sätt har gjort mitt 2010 och som antagligen kommer fortsätta att göra mina år framöver. Det är 75 svinbra låtar som alla tål att lyssnas på om och om igen. Så gör det. Lyssna om och om igen!

Här finns Spotifylistan.

Kommentarer

kommentarer

3 comments for “Så lät året – enligt Peter

  1. Pingback: Rill Rill-video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *