Spotify-lista augusti 2011

Augusti kom plötsligt och försvann ännu plötsligare. Så har sommaren tagit slut och vi får ladda för höst, vinter och mörker. Augusti 2011 innebar fördjupad ekonomisk kris i USA, kravaller i London och hovrättsbeslut i fallet Plura. Men augusti innebar också Way Out West och Popaganda.

Desmond In A Tutus augusti-lista innehåller bland annat Bing Crosby, The Clash, War On Drugs och Lasse Holm. På listan finns låtar med Dan Berglund, Fool’s Gold, Eldkvarn och många fler. Subscribea och lyssna på listan här.

Tidigare spotify-listor hittar du här. Och för dig som vill läsa mer om augustis dagens låtar, varför vi valt just dem, eller kolla upp andra låtar från andra dagar finns de samlade här. Trevlig lyssning!

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *