Ladda upp för Way Out West med Spotify-lista

Okej, nu närmar det sig med stormsteg. På torsdag börjar Way Out West. Nytt för i år är ju att festivalen pågår tre dagar i Slottsskogen och det gör att lineupen innehåller helt galet mycket bra musik. Ännu mer än tidigare år. Nu är det tid för det här roliga arbetet; att pussla ihop ett bra schema, bestämma vilka Stay Out West-klubbar man ska satsa på och försöka hitta luckor för mat, kissning och möjligtvis någon öl. Det är ett idogt jobb att få ihop en bra festivalplanering.

Nåväl. Som bakgrundsmusik till det här pysslet, eller kanske som hjälp på traven när du ska bestämma dig för vad du ska se, har jag satt ihop en Spotify-lista med ett och annat gôtt inför Way Out West.

Håll till godo. Här hittar du listan, det är bara att subscribea och lyssna. Listan är perfekt att ta med och lyssna på på resan eller i stugan på förmiddagarna innan festivalen.

Kommentarer

kommentarer