De prisades för klassikern Kalle på spången

Aron har ju tidigare kritiserat Rockbjörnen för att det är ett så uselt pris med så usla nominerade, för att det får svenska folket att framstå som idioter. Igår var det dags för Rockbjörnen-galan. Idag är det alltså flera artister som vaknar upp som glada prisvinnare.

Loreen blev årets kvinnliga liveartist, Timbuktu blev årets manliga liveartist, Moa Lignell var årets genombrott, Den Svenska Björnstammen blev årets livegrupp, årets konsert var Bruce Springsteen på Ullevi, Gotye gjorde årets utländska låt Somebody That I Used To Know, och galadrottningen Loreen har gjort årets svenska låt Euphoria.

Jaja, man kan ju raljera över hur barnvänlig Rockbjörnen är, hur nära Smurfhits allt ligger, men det känns liksom onödigt. Det hånet ligger liksom i själva nomineringarna och prisvinnarna, det behöver jag inte peka ut. Och det är ju en kategori kvar, en vinnare som jag inte har redovisat här än – årets hårdrock. Det är ju ett tungt pris.

Årets hårdrockare prisas för deras fantastiska version av klassikern Kalle på spången. Kom igen nu, sjung med! ”VILKEN KALLEEEEEHA!?!”

Och Dead By April, alltså årets bästa hårdrockare, har ju haft fler youtubeklassiker under 2012. Eller ja, i det här klippet är det ju kanske inte Dead By April som är stjärnorna, kanske är det årets verkligt bästa hårdrockare som tar över showen här:

Kommentarer

kommentarer