Mardrömmen är sann

Katastrofen i Japan är total. Det är svårt att överblicka vad som hänt, vad som händer och vilka effekter det kommer få. Det enda vi vet är att allt är för jävligt, det är helvetet på jorden. Först naturkatastrofer och sen kärnkrafthaverier. Det senare visar på det verkliga priset vi betalar för den billiga elen vi får från kärnkraftverken. Frågan är då om vi tycker att det är värt priset.

Dagens låt är Asta Kask – Ringhals brinner.

Kommentarer

kommentarer

1 comment for “Mardrömmen är sann

  1. 15 juli, 2014 at 07:52

    Don’t forget the atctak on the USS Liberty by Israel. America took that like a whore getting slapped in the face then turned around and gave Israel more money. Macnamara and Johnson should have both been shot for treason for not helping the sailors on the Liberty. Instead, they turned their backs on them.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *