Yuck

Igår började Aron drömma om festivalsommaren som närmar sig med stormsteg. Jag kan väl fortsätta med det då. Ett av banden som jag ser fram emot att se på årets Way out west är Yuck. Och betoningen kanske ligger på ”se” i den föregående meningen. För inte nog med att deras shoegazepop är trevlig att lyssna på, de ser förbannat bra ut också. Så ska ett band se ut! Dagens låt är Georgia.

Yuck spelar på Stay out west, alltså på en av Way out wests klubbar. Klubbspelningarna brukar bara vara en orsak till ångest, inget annat, då man måste stressa iväg från området innan konserterna där är slut, sedan måste man köa jättelänge och till slut får man reda på att det är fullt på klubben. Jag har sett på Twitter att Way out west lovar att organisationen ska vara bättre i år, det är bara att hoppas att de har rätt.

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *