Vilket band har sålt ut sig mest?

Vilka är egentligen mest alternativa, Vampire Weekend eller The Black Keys? Stephen Colbert vann förra året en grammy i kategorin Best Comedy Album. Det innebär att han får vara med och rösta i årets grammyomröstning. I sin alldeles fantastiska talkshow The Colbert Report (varför sänder ingen svensk kanal den showen??) avslöjar Stephen Colbert hur han tänker att rösta. Men för att avgöra hur han ska rösta i kategorin Best Alternative Album har han kallat dit Ezra Koenig från Vampire Weekend samt The Black Keys Patrick Carney och Dan Auerbach. De ska bland annat göra upp om vilket av banden som har sålt ut sig och horat mest. Det hela är fantastiskt roligt.

The Colbert Report Mon - Thurs 11:30pm / 10:30c
MeTunes - Grammy Vote - Dan Auerbach, Patrick Carney & Ezra Koenig<a>
www.colbertnation.com
Colbert Report Full Episodes Political Humor & Satire Blog</a> Video Archive

Om Peter

Peter Östborg. Frilansjournalist och recensent. Västmanlänning som bor i Karlstad och ofta besöker Stockholm.