Glasvegas! Glasvegas! Glasvegas!

Idag firar vi den stora Glasvegas-dagen. Idag släpper skottarna, numera med svensk trumslagare, den första låten från deras kommande album. Låten heter The World Is Yours och finns att ladda ner på Glasvegas.net.

Även om man känner igen Glasvegas så låter det ändå lite annorlunda och nytt jämfört med tidigare. Det är inte lika avskalat och kargt. Och den stora förändringen är så klart att Caroline McKay lämnat över trummandet till en trummaskin (Jonna Löfgren var inte med när låten spelades in). Men jag ska nog kunna vänja mig vid detta, The World Is Yours är en låt som växer.

Glasvegas skiva, som ska heta EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\, släpps den 4 april, fram till dess kommer jag nog lyssna en hel del på The World Is Yours.

The World Is Yours by glasvegas

Etiketter: ,

Om Peter

Peter Östborg. Frilansjournalist och recensent. Västmanlänning som bor i Karlstad och ofta besöker Stockholm.