Bröderna hårdrock finns redan

Ulf Malmros ska göra en ny film. I rollistan finns så klart Björn Starrin, denne härliga värmlänning. Även Johan Andersson, Björns radarpartner från Starboys och som även medverkat i Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Tjenare kungen, ska medverka i filmen.

Ulf Malmros nya film ska handla om två bröder som älskar hårdrock. Inspirationen har hämtats från Anvil! The stor of Anvil och filmen ska heta Bröderna hårdrock, det skriver Aftonbladet. Det hela låter lovande. Ulf Malmros brukar inte göra bort sig, och ibland får han till riktiga mästerverk, som Smala Sussie och Den bästa sommaren. Bröderna hårdrock ska ha premiär under hösten 2012.

Men vänta nu, bröderna hårdrock finns ju redan. På riktigt! Och borde då inte bröderna hårdrock vara den största inspirationskällan till Bröderna hårdrock? Jag vet inte vem som har gjort fel, om Aftonbladet glömt nämna bröderna hårdrock som inspiration, eller om Malmros glömt berätta om dem. Men rätt ska ju för fan vara rätt!

Om Peter Östborg

Frilansjournalist och recensent. Västmanlänning som bor i Karlstad. Jobbar på Kontoret mediabyrå. @popetoteror på Twitter. Mer om och av mig på www.kontoretmedia.se.