Hej då Hanna!

I dag (fredag alltså) gjorde Hanna Fahl sin sista sändning som programledare på P3 Populär. Genom åren har Hanna blivit något av en favoritnörd för mig, jag har följt henne sedan hon gjorde P3 Pop, och jag tycker att hon är en alldeles strålande journalist. Jag kommer att sakna henne. Hon har gjort P3 Populär till P3:s bästa program och jag har haft programmet som fast hållpunkt i min tillvaro i perioder (så ofta som möjligt). En perfekt dag börjar med att jag lyssnar på P3 Populär, äter frukost och i lugn och ro kan läsa mina favoritsidor på nätet. Nu känns allt osäkert. Kommer jag vilja lyssna på P3 Populär i fortsättningen? Kommer det fortsätta vara lika bra? Kommer jag sakna Hanna så att det gör ont?

Hanna ska gå vidare och jobba på DN Kultur. Men nuvarande publiceringspolicy antar jag att jag inte kommer få ta del av Hannas journalistik särskilt ofta, eftersom DN lägger ut så jävla lite av sitt material på nätet.

Hannas efterträdare på P3 Populär är Tara Moshizi, hon har tidigare medverkat i programpunkten Styrelsen. Tara har också varit redaktör på City.

I dag var Hanna Fahl alltså programledare på P3 Populär för sista gången, och om sanningen ska fram var hon inte ens programledare hela programmet. Sista timmen tog Annika Lantz över och återvinningsintervjuade Hanna. Lyssna här!

Om Peter

Peter Östborg. Frilansjournalist och recensent. Västmanlänning som bor i Karlstad och ofta besöker Stockholm.