Way out west – Europas tredje bästa festival

Resesajten TimeOut har rankat Europas bästa festivaler. Vi kan konstatera att Desmond in a tutu kommer att finnas på plats på två av festivalerna på topp-3. Jag kommer åka på Primavera Sound i Barcelona och Way Out West i Göteborg, och antagligen kommer någon mer ur Desmond-redaktionen att finnas på plats på minst en av dessa också.

Att en svensk festival får plats så högt på listan är så klart lite roligt. Nu kan jag inte riktigt göra en rättvis bedömning, jag har inte besökt alla Europas festivaler, men jag vet i alla fall att jag gillar Way Out West – så helt orättvist kan det ju inte vara. Peppen börjar stiga nu, först och främst inför Primavera men även inför Way Out West. Sommaren 2011, du är välkommen!

Kommentarer

kommentarer

1 comment for “Way out west – Europas tredje bästa festival

  1. Tobias
    28 april, 2011 at 18:25

    Pulp! Pupl! Pupul! PI!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *