Popaganda har släppt årets lineup

Tänk att Popaganda plötsligt blev sommarens kanske hetaste festival. Idag hade de släppfest för sin lineup på Trädgården i Stockholm, och den består i stort sett endast av band och artister som man vill se.

Här är hela lineupen:

The xx
Hot Chip
Jessie Ware
Noah and the Whale
Totally Enourmous Extinct Dinosaurs
Kate Nash
Jens Lekman
El Perro Del Mar
Makthaverskan
Taken By Trees
Sibille Attar
MS MR
Syket
Amason
Chloe Howl
Beatrice Eli
Systerskap

Personligen ser jag mest fram emot The xx och Jessie Ware. De förstnämnda för att jag alltid lyckats missa dem när de spelat på festivaler, och den sistnämnda för att konserten jag såg med henne på Primavera Sound var så sinnes bra. På samma festival såg jag ju även Hot Chip, och de hoppas jag gör bättre ifrån sig på Popaganda.

Popaganda är den 30-31 augusti på Eriksdalsbadet i Stockholm. Vi ses där!

Kommentarer

kommentarer