Sly är laddad för Expendables 2. Är du?

”The Expendables är inte en film som förändrar världen eller mitt liv. Men kom igen, det är ju roligt att se Sylvester Stallone och Dolph Lundgren i samma film igen.”

Så skrev jag i en recension av tramsactionrullen The Expendables i NWT förra året. Filmen var ju en klichéfylld nostalgitripp, någon form av hyllning till 80-talsactionen, som om Tv6 fått skriva manus och välja skådespelare till en film de ville visa strax efter klockan 22 en torsdagskväll. Då gav jag filmen 2 av 5 i betyg, att den fick såpass högt ändå berodde enbart på det lite kittlande i just nostalgigrejen.

Nu ska Stallone tydligen göra en uppföljare. Detta skriver bland andra Moviezine. Expendables 2 ska ha premiär i augusti nästa år och bland andra ska Jean-Claude Van Damme vara aktuell för en roll. Håller konceptet verkligen för en uppföljare? Om det var lite haha-roligt med alla dessa muskelknippen slutet på 80-talet och början på 90-talet förra gången känns det som att det kommer vara ganska meningslöst andra gången. Eller?

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *