Scott planerar nyinspelning av The Wild Bunch

När folk frågar vilken som är min favoritfilm har jag några olika alternativ som jag varierar mellan beroende på humör. Två av de filmer som ofta återkommer som svar på frågan är Sam Peckinpahs The Wild Bunch (Det vilda gänget) och Tony Scotts True Romance.

Nu uppger Deadline New York att Tony Scott planerar att göra en nyinspelning av The Wild Bunch. Närmast i tid för Tony ligger dock filmen Hell’s Angels, om han får loss skådespelaren Jeff Bridges för projektet. Scott har också planer på att återvända till Top Gun, succén från 1986 med Tom Cruise i huvudrollen.

Just nu finns det många Scott-nyheter. Även Tonys brorsa Ridley Scott har avslöjat en nyhet; han har skrivit på kontrakt för att göra en fortsättning av sin klassiker Blade Runner. Kommer det bli bra, uselt eller sådär?

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *