Vårdad klädsel

Jag har under de senaste två dagarna diskuterat svensk punk tillsammans med mina syskon. En fråga på Facebook har utvecklats till en ganska lång tråd nu. Med anledning av detta skulle jag vilja att dagens låt är Vårdad klädsel med Kriminella Gitarrer, men den finns inte på Spotify (jävla helvetes jävla Spotify!). Jag skulle då kunna välja Silvias unge med samma grupp, en låt som faktiskt finns på Spotify. Jag skulle också kunna välja någon annan låt med något annat av Stry Terraries många band, jag skulle kunna välja något med Garbochock eller Ebba Grön, som finns på Spotify.

Men nä, dagens låt är Attentat – Ge fan i mej.

Här finns dock Vårdad klädsel på en stor videosajt:

Och här skriver Aron om annan bra punk, ny sådan.

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *