Joaquin Phoenix gör ”comeback”?

Joaquin Phoenix kan vara på väg att göra comeback i det vanliga Hollywood, enligt Deadline New York. Förra året var han aktuell med den fantastiska I’m still here som hyllades unisont här på Desmond in a tutu. Casey Afflecks film var ju Joaquins farväl till filmindustrin, han skulle bli rapartist. Men nu kan han alltså vara på väg tillbaka till skådespeleriet, han ska ha erbjudits en roll i Abraham Lincoln: Vampire Hunter, regisserad av vampyrälskaren Timur Bekmambetov och producerad av bland andra Tim Burton. Filmen bygger på en bok av Seth Grahame-Smith.

Joaquins roll är som mentor till Abraham Lincoln, han är den som lär presidenten att bli vampyrjägare. Rollen som Abraham Lincoln ska spelas av Benjamin Walker, känd från bland annat Flags of our fathers.

Kommentarer

kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *