Robinson-Robban i Breaking News gör ont i hela kroppen

Robban

Årets hittills mest smärtsamma tv-ögonblick måste vara de minuter av kvällens ”Breaking News” då Robinson-Robban tuggade i sig 11,9 meter lakritsstång. Det gör ont i mig. Det gör ont att bara titta på bilden.

Jag har nästan inga ord. Det är som att han kämpar för sitt liv. De bad honom dansa, och han dansade. Han försöker tugga bort någon svart smärta inuti, men den försvinner inte. Han försöker reparera något trasigt, som inte kan bli helt.

”Det var FÖR KORT OM TID”, utbrister han, och lyfter uppgivet på armarna, när programledarna förklarar att tiden är ute.

Men tiden är ute.

Det var för kort om tid.

Och det gör ont i hela mig.

Om Aron Andersson

Skriver på Metro.se. Spelar musik med Avtalet. Röstar inte för nåt, röstar emot.