Fredag på Way Out West 2012 – hiss och diss

Foto: Annika Berglund/Way Out West

På något sätt handlade väldigt mycket av fredagen om Blur. När man väl stod där på området så blev mycket en väntan på britpoparna. Fortsatt dåligt ljud skapade irritation hos oss, vissa blev skogstokiga av det. Men, när Universal klingade ut i Slottsskogen var faktiskt volymen för en gångs skull bra, och det gick inte att klaga på ljudet.

Efter Blur kom så det klassiska Way Out West-problemet. Ja, Stay Out West alltså. Alla klubbar var redan fulla och det fanns inget annat val än att ge upp för kvällen och istället börja ladda för lördagen och Kraftwerk.

Här kan du läsa om fredagens konserter

15:00 Flamingo: Billy Bragg

16:00 Azalea: Ane Brun

17:10 Flamingo: First Aid Kit

18:25 Azalea: Wilco

19:45 Flamingo: Feist

21:00 Linné: Best Coast

22:15 Flamingo: Blur

Om Desmond-redaktionen

Vi som jobbar på Desmond In A Tutu är Aron Andersson, Peter Östborg och Tobias Holmgren.