Sommarvärd 2012: Martina Haag – hiss och diss

Martina Haag

Diss: Hela den här inledningen om drömmen för att sedan börja snacka om massa annat. Ska du berätta om drömmen eller?

Diss: Ha. Här har du lagt upp en hel bakgrund om hur trist du tycker det är med drömmar och det första som händer när du väl berättar din egen dröm är att jag glömmer bort att lyssna. Var tvungen att spola tillbaka för att höra igen.

Hiss: Din okunskap om Estland och din historia. När du börjar prata om det var jag beredd på att imponeras av ÄNNU en sommarpratare som redogör för sin bakgrund men i stället kommer ett befriande erkännande om att du faktiskt inte känner till den så väl.

Diss: Att du första kallar astrologi och spådamer för totalt intelligensbefriat men sedan säger att din egen spådam haft rätt om i vilka länder dina böcker ska ges ut. Ja, DET är väl totalt intelligensbefriat?

Hiss: ”Hobo humpin’ slobo babe”. Himla kul.

Hiss: Att den där tråkiga drömmen plötsligt blivit lite spännande ändå.

Diss: När du får aura massage.

Diss: Men att drömmen, som hela programmet kretsat kring (snyggt drag) egentligen bara var en ursäkt för dig att lära dig mer om din historia. Du ”knöt ihop säcken”, så att säga. Men trist.

Spännande där någon gång i mitten, men sedan på slutet visade det sig vara bara en historia om din historia. Men underhållande när det varade, med kul musik.

Betyg: 3

Lyssna själv.

Lyssna: Martina Haag

Om Aron Andersson

Skriver på Metro.se. Spelar musik med Avtalet. Röstar inte för nåt, röstar emot.